Eva Karlsson


Samtalsterapeut • Livscoach


Det är jag som är Eva Karlsson. En kommunikativ och trygg person som älskar utveckling i livet.

En stark drivkraft för mig är att se människor utvecklas i sig själva - och att få vara ett stöd i det är något jag är mycket stolt över.Eftersom jag brinner för mötet med människor så beslutade jag mig för drygt 10 år sedan att utbilda mig till diplomenrad samtalsterapeut på HumaNova. Lärorika år som gav mig kompetensen att insiktsfullt kunna ta emot klienter för att lyssna på, och förstå, deras tankar och berättelser. 


En viktig del i mitt arbete som samtalsterapeut är att jag själv aldrig är färdiglärd. Precis som jag respekterar din resa så respekterar jag min egen. Jag arbetar aktivt med min egen livshistoria genom vidareutbildning och regelbunden handledning. Detta bidrar till en större trygghet för dig i vårt möte.


Jag engagerar mig i och tror på det goda samhället, och tycker att det är spännande att arbeta med en del av det. Jag tror mycket på den äkta relationen, till sig själv och andra. 


Strax efter att jag var färdigutbildad samtalsterapeut så kompletterade jag med att diplomera som coach, en naturlig väg för att även kunna jobba mer måldrivet. Sedan dess har jag hunnit utbilda mig till mindfullnessinstruktör, jag är diplomenrad i familjerelationer och medling baserad på empatisk kommunikation. 


Som medlem i psykosyntesförbundet så jobbet jag efter de riktlinjer som deras etiska råd har tagit fram. Detta innebär till exempel att jobbar under tystnadsplikt och att jag inte behandlar de med diagnostiserade psykiska eller andra sjukdomar. Jag har ansvarsförsäkring och bedriver en egen verksamhet med F-skattsedel. 

Jag kan hjälpa dig med olika bekymmer som uppkommer i livet. Du får gärna kontakta mig och berätta vad som får just dig i obalans.